Alex Rodriguez: Faalangst of fictie

Hugo Kijne (Te Gast 3) schreef in april een stukje over Alex Rodriguez (A-Rod), de beste en bestbetaalde honkballer in Amerika. Zijn redenatie was, dat deze derde honkman van de New York Yankees inderdaad een voortreffelijk speler is, maar dat hij niet presteert als het er ECHT op aankomt. Een soort faalangst dus, die hem wel eens aangepraat zou kunnen zijn door z’n echtgenote, een psycholoog.
      Rodriguez is free agent en is op zoek naar een nieuw langjarig contract, dat alle records moet breken. Zijn laatste tienjarig contract bedroeg overigens 252 miljoen US $.
      Scott Boras, de agent van Rodriguez is geen onderhandelingen met de New York Yankees begonnen en wacht af of er andere teams zullen zijn, die dit soort exorbitant hoge bedragen willen bieden. Het is echter de verwachting dat -juist vanwege die vermeende faalangst- het er niet zo veel zullen zijn.
Hugo Kijne, die in Hoboken New Jersey woont,  stuurde mij het volgende verslag uit de New York Times op.

 

This page was sent to you by:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Message from sender:
Ronald: Dit zal je wel interesseren. Misschien heeft A-Rod (of zijn agent) misgegokt met de weigering om met de Yankees te onderhandelen. Nu is het te laat en zijn de Yankees bezig met een andere derde honkman (Cabrera van de Florida Marlins), en moet Rodriguez maar zien of een ander team hem $30-$35 miljoen per jaar wil betalen. Wordt vervolgd. Hugo

SPORTS / BASEBALL
  | November 7, 2007
On Baseball:  Bidding War for Rodriguez Needs 2 Teams


http://www.nytimes.com/2007/11/07/sports/baseball/07chass.html?ex=1195102800&en=5d7fbd95f7d79ff3&ei=5070&emc=eta1

 

 

By MURRAY CHASS
Any agent with a player like Alex Rodriguez for a client would want the Yankees to drive up the bidding. The question now is if there is anyone else to drive up the bidding.