Theme Time Radio Hour


 

LIEFDE & KENNIS


Hij doet dat fenomenaal. Dylan is een discjockey met grote liefde voor en veel kennis van muziek. Hij maakt uiteraard zijn eigen keus, spreekt de nummers op een zeer persoonlijke manier aan elkaar, geeft achtergronden, zoekt er poëzie bij en gaat af en toe ook zelf zingen.

Een paar ‘behandelde’thema’s: Shoes, Coffee, Hello, Weather, Cars, Radio, Smoking, Birds, Doctors,Youth & Age, Jail en Baseball. Vandaag is het onderwerp: Money.

Het programma duurt een uur en wordt eens per week uitgezonden op het Deep Tracks kanaal van de Amerikaanse betaalradio XM Satellite Radio. Je kunt je daarop voor 12.95 US$ per maand abonneren. Je kunt dan niet alleen naar Bob Dylan luisteren, maar naar liefst 170 kanalen.

RECLAMEVRIJ.

Het zijn vooral muziekkanalen. Werkelijk alles kun je daar horen. Jazz, rock, pop, hardrock, punk, country., bluegrass , Latin, Wereldmuziek, klassiek en muziek uit de veertiger, vijftiger of zestiger jaren. Er zijn ook nieuwsstations, talkshows, sport- en weerkanalen.

Het programma is niet zo eenvoudig gratis te downloaden.

Gelukkig maar!

 

Wat voor muziek zoekt Dylan uit. Hieronder het draaiboek van het thema Baseball, waarin hijzelf Take me out to the ballgame zingt.

Songs played during this episode:[1]