AAN DE HOOFDREDAKTEUR VAN DE NRC

(Door Peter Flik, photosooph te Hongarije)

Ook op Uw burelen zal wel eens de verzuchting vallen: hebben we ook leuk nieuws. Dat zal vaak echt niet meevallen en het is ook daarom dat ik Uw uitstekende krant het volgende door mij bedachte idee toezend. Zo af en toe als er weer ergens een koning of koningin in het publiek moet verschijnen en er is een aanleiding wordt er een balkonscène georganiseerd.
     

Dat was in juli van dit jaar in België het geval en de nieuwe koning moest zijn vrouw op dat balkon een kus geven. Het mislukte jammerlijk en toen dacht ik: dat kunnen we zelf beter. Het volk kan dat beter. Daarom roepen we de eerste juni van ieder jaar uit tot de nationale balkonscènedag!
      Uw krant roept in mei de lezers op om een mooie balkonscène te organiseren en te laten fotograferen. De foto’s moeten naar Uw krant worden opgestuurd en de krant drukt ze allemaal af. Een jury kiest de winnende foto, die groot wordt afgedrukt.

Leuk toch?

 Antwoord

Het antwoord was te verwachten. Dat kwam natuurlijk niet van de hoofdredacteur zelf, maar van zijn PA Karen Peeters.    

Geachte heer Flik,

Dank voor uw brief d.d. 22 juli 2013. Het is een leuke suggestie maar na overleg met de chef van de Fotoredactie moet ik u helaas berichten dat wij er niets mee zullen doen.

Hartelijke dank voor de moeite die u genomen heeft ons te schrijven.

Met vriendelijke groet,


Karen Peeters

PA hoofdredacteur
NRC Handelsblad


Uw bloghouder legt u nu de volgende meerkeuzevraag voor:

  

Waar staat PA voor?

1. Personal Assistant

2. Pretty Angel

3. Persoonlijk Assistent

4. Petite Amoureuse

  

 Klik HIER voor alle Photosophieën