Raketwerper met TomTom

 

(Door Peter Flik, photosooph te Hongarije) 

 

Nu geen fouten maken. Tot nu toe is alles zorgvuldig in werking gesteld tot en met een bezoek aan een vooraanstaande moraaltheoloog. Met hem kan ik nu wel stellen dat het verdedigbaar is één mens te doden als je daarmee het leven van duizenden kan redden.
      Wat de plannen zijn?

Ik vertel het U onder de conditie dat U deze niet verder verspreidt. Dat laatste zou het hele plan in duigen doen vallen. Assad van Syrië moet dus dood. Deze man vermoordt zijn eigen volk, net als Kadafi. En verdient een zelfde soort gewelddadig einde; het liefst ook met een verblijf van een paar dagen in een koelcel van de Syrische Albert Heijn.

En hoe gaan we dat dan doen?
      Uitgezocht is reeds op het internet hoe aan een raketwerper te komen. Allemaal vrij eenvoudig...De weg maak ik U alleen bekend in een privé gesprek. Eenmaal dat ding in huis: goed bekijken en dan fluks naar de oudijzerhandel om de juiste spullen aan te schaffen.

Ik heb nu een werper gebouwd die moeiteloos een raket tweeduizend kilometer verderop kan laten neer komen. U vraagt natuurlijk hoe die raket de verblijfplaats van Assad gaat vinden.
      Dat is nogal simpel; op de kop van de raket bevindt zich een TomTom achtig apparaat dat in staat is de raket te leiden naar de plaats van de mobiele telefoon van de te treffen persoon.
      Het is nog maar een kwestie van dagen en mijn vuurpijl gaat af.

 

Klik HIER voor alle Photosophieën