Steeds meer bezoekers


Precies vier jaar geleden ben ik begonnen met bloggen.
      Ik kondigde in het eerste stukje aan , dat ik -zo mogelijk- dagelijks een bijdrage zou plaatsen.
Dat is redelijk gelukt. Vooral ook omdat ik af en toe een pauze neem.
      Dit is in 1461 dagen bericht 1204.

In vier jaar zijn er 428.041 bezoekers langsgekomen.  
      Een aantal komt regelmatig terug, maar het meeste bezoek gaat via zoekmachines en is -eerlijk gezegd- vaak eenmalig. 
Het worden er dagelijks wel steeds meer en dat is bemoedigend en stimulerend.
      

De meeste bezoekers zijn er op doordeweekse dagen. Vooral de woensdag is populair.
      Op zaterdag doet u kennelijk andere dingen. 
Op zondag gaat het alweer een stuk beter.


Hieronder nog eens dat eerste berichtje:

 

Voornemens

Op 10 februari 1987 voelde ik mij niet goed. Ik moest weer eens hoesten en rochelen en verdween kotsend in de W.C. Naast de eet- en drankrestanten spuwde ik ook een verontrustende hoeveelheid bloed.

Ik was net 42 jaar geworden en besloot een paar dingen. Ik rookte twee pakjes sigaretten of één pak shag per dag. Daar hield ik mee op. En ik zou er nooit over zeuren als anderen in mijn omgeving wèl zouden roken. Dat soort geklaag kende ik maar al te goed en het had mij altijd geïrriteerd.
Precies twintig jaar lang heb ik nooit meer gerookt. Niet één trekje. En ik heb ook nooit opmerkingen gemaakt als iemand in mijn omgeving weer eens opstak. Zelfs niet in de auto. Zo!
Ik nam mij ook voor om te gaan bewegen. Ik begon voorzichtig met hardlopen. Op 24 februari zat ik op 5 kilometer en op 10 maart al 10 km. Op 15 mei liep ik een halve marathon in twee uur, vijftien minuten en 23 seconden. Niet zo'n beste tijd, maar toch...
Ik nam mij ook voor om af te vallen. Daar is weinig van terecht gekomen. Op 10 februari 1987 woog ik 86.8 kg. Nu: 101.2 kg. Daar moet ik weer wat aan gaan doen.
Ik nam mij ook voor om minder te gaan drinken. Daar is niets van terecht gekomen.

Vandaag 10 februari 2007 neem ik mij voor een blog te gaan vullen. Liefst dagelijks. Ik heb daar tijd voor, want ik ben met pré -pensioen. Een overigens merkwaardig fenomeen. Vrij uniek in de wereld, want elders ga je direct met echt pensioen, maar in Nederland moeten we kennelijk eerst nog even oefenen.


Goedemorgen!